Bli återförsäljare av Digital skyltsystem inom Digital signage

Två alternativ som partner till MyDisplay Digitala Skyltsystem

Det är otroligt enkelt, och vi ställer inga försäljningskrav, vi kräver bara att du innehar en F-skatt. Känner du att du uppfyller detta, ja då välkomnar vi dig till vårt fantastiska partneravtal.

 

Alternativ 1.Vill du kunna erbjuda en digital skyltlösning?

Vi har valt att avstå från krångliga avtal och kostnader för våra partners. Har du F-skatt är du välkommen. Det är ett win-win scenario för båda parter helt enkelt.

 

Provision på alla mjukvarulicenser du säljer

Som partner till MyDisplay har du upp till 20% provision på det du säljer under första året. Från 10 aktiva licenser får du dessutom återkommande provision med 20% per licens.

Alternativ 2. White label

Åf får under eget varumärke möjlighet att erbjuda digital signage med MyDisplay som partner.
White label lösningen innebär att Åf har ett eget domännamn med en profilerad installation av MyDisplay CMS, för hantering av innehåll på skärmar. Åf får också en white label app med egen logotype och namn som installeras på varje mediaspelare som kopplas mot CMS. MyDisplay sköter alla nya installationer och leverera plug n play konfigurerade enheter för ÅF. ÅF kan sedan fritt bestämma hur kunder debiteras för olika tjänster som ingår i lösningen. För mer information vänligen kontakta oss.
 

Dina kontakuppgifter.

Vi gillar våra kunder och har plats för fler

 

MyDisplay c/o Dotware AB, Fyrbåksvägen 1, 722 10 Västerås, Tel: 0735 - 72 86 65, Mail: info@mydisplay.tv

MyDisplay är ett affärsområde inom Dotware AB